Nem vagy maganyos.

Nem vagy maganyos.

Soszor gondolkodom azon,hanyan vagyunk a vilagon,akik ugy erezzuk egyedul vagyunk,maganyoskent eljuk a mindennapjainkat. Egyedul szuletunk es egyedul tavozunk.Ez igaz,de nem szuksegszeru maganyosan elnunk.Meggyozodesem,hogy ezen a Foldon mindenki, arra szuletett,hogy egymas tarsakent elje le az eletet.

Feladatunk van ebben.Csak egymastol,a kapcsolatainkban tanulhatjuk meg onmagunkat es adhatunk kepet a masiknak is magarol.Persze lehetnek idoszakok,amikor ugy erzed egyedul vagy,de ez nem magany.Az egyedullet lehet egy pozitiv allapot is.Eppen kileptel egy kapcsolatbol,amely beteljesitette a feladatat es neked uj energiara van szukseged.Ebben az atmeneti allapotban az egyedullet segit szamodra feltoltodni.Nyilvanvaloan akkor,amikor mar tuljutottal a veget ert kapcsolat gyaszfazisan es kepes vagy arra,hogy nyugodt szivvel,fajdalom nelkul tekints vissza magatokra,arra az idore amit egyutt toltottetek.

Amikor eljutsz idaig a belso utadon,az egyedulleted atfordul egy onmagadat epito,feltolto allapotba.Ujbol magadra talalhatsz.Epitkezhetsz,toltekezhetsz,leszurheted a tapasztalataidat,amiket szereztel.

Ne legyel tehat elkeseredve.Fogadd el az allapotot,mint a szamodra szukseges uj fele vezeto utat.Eljon az ido,amikor ujbol onmagdra lelve,teljesen spontan megszuletik a vagyad majd,hogy tarsat,baratot,kapcsolatokat keress.

Egyetlen dologra vigyazz csak.Ne engedd,hogy a negativ elmenyeid,amik biztosan voltak a lezart mult esemenyeiben, feled kerekedjenek es a bizalmatlansag bortonebe zarjanak teged.Mert akkor valoban a maganyt valasztottad.

Az elet pedig,ha faj is neha,ami velunk tortenik,egymasrol szol.Amikor bezarkozol vagy elzarkozol az eletet magat zarod ki a vilagodbol.Nem ezert szulettel le.Tudd,hogy a dolgok erted es nem ellened vannak.Meg akkor is,ha a legrosszabb forgatokonyvet eled eppen.

Ezert,felelossegunk van abban egymassal hogyan,mikepp banunk.Mert minden tortenet ott marad a lelkek raktaraban es az emberiseg egeszenek tudatat is tapasztalassal tolti meg.

Comments are closed.